Vanliga frågor och svarVad gäller för incheckning?
Incheckning sker från kl. 15:00. Det går att komma tidigare, men vi kan inte i förväg lova att tältet är färdigt före kl. 15. Kommer ni tidigare går det bra att ta en promenad i omgivningarna medan ni väntar. Om du anländer sent på kvällen vill vi gärna att du meddelar det i förväg. Incheckning sker vid vår gård, håll utkik efter en trekantig skylt på ladväggen när ni kör in på gården. Där finns nyckelskåp och information.

Vad gäller för utcheckning?
Utcheckning sker senast kl. 11:00. Lämna bara tillbaka nyckeln på samma ställe som du hämtade den. Du behöver inte städa i tältet, men ta med ditt skräp till sopsorteringen som finns vid utcheckningen.

Hur många kan bo i tältet?
Våra tält är anpassade för två personer, med en dubbelsäng 160 cm bred. Husgeråd, sittplatser med mera är också anpassat till två personer. Mindre barn kan följa med, det finns plats att sätta t.ex. en barnvagnsinsats på golvet eller ta med eget liggunderlag och sovsäck till barnet.

Vad händer om det blir regn?
Tälten är 100% täta och ligger upphöjt på torr mark, så det går bra att bo här även vid regnigt väder. Det kan dock vara lite svårare att laga mat. Det finns en gemensam grillplats med tak över. En del gäster väljer annars att ta med kall färdiglagad mat istället, ett tips är att boka en picknickpåse från Delihallen i Laholm.

Får hunden följa med?
Hundar är välkomna hos oss. Men det är viktigt att ni respekterar djuren i hagen, ni bor inne i fårhagen med djuren runt knuten. Hunden måste därför hållas kopplad.

Får man klappa fåren?
Fåren uppskattar att få sköta sitt i lugn och ro. Dom är inte rädda för dig, och du får gärna gå nära och prata med dom. Men dom vill inte bli klappade, och det är absolut förbjudet att mata fåren.

Finns det badplatser i närheten?
Det går att bada i den lilla sjön som finns i hagen. Vattnet är oftast rent och klart, men det kan variera då det är en liten sjö. Det finns också fina större badplatser 10-15 minuters bilväg. Vi rekommenderar särskilt Gatesjön eller Tönnersa havsbad.

Kan man köpa presentkort?
Ja, det går utmärkt att köpa presentkort, kontakta oss på mejl eller telefon så hjälper vi dig.